Administratieve automatisering

Het automatiseren van administratieve processen neemt tegenwoordig een grote vlucht. Veel ondernemingen stoeien hier mee. In veel gevallen worden administratieve processen deels geautomatiseerd en blijft een deel van de administratieve werkzaamheden handmatig. Daarnaast zijn er binnen een onderneming vaak diverse administratieve systemen aanwezig die niet met elkaar communiceren.

BoostXXL adviseert en ondersteunt de implementatie en optimalisatie van administratieve processen binnen uw onderneming. Met behulp van de ERP-oplossing van Afas software zorgt BoostXXL voor een goed geautomatiseerd administratief proces.

Het implementatie- en optimalisatieproces bestaat, in de visie van BoostXXL, uit vijf onderdelen. BoostXXL kan u op alle vijf de onderdelen ondersteunen en adviseren.

Advisering

Voordat u nieuwe software gaat aanschaffen, implementeren of optimaliseren is het goed dat u kritisch naar uw bestaande processen kijkt en uw wensen goed in beeld brengt. Een blik door een derde kan u veel voordelen bieden.

Implementatie

Zodra u de keuze voor AFAS software hebt gemaakt komt de vraag naar boven waar ga ik beginnen en waar moet ik rekening mee houden. Bij de implementatie van AFAS is het handig om een derde tot uw beschikking te hebben, die naast het eigen personeel, over kennis en kunde beschikt van AFAS en bekend is met het te doorlopen AFAS implementatie traject.

Hiervoor bent u bij BoostXXL op het juiste adres. Wij zorgen voor de vertaalslag met de consultant, bewaken de voortgang intern en pakken implementatie werkzaamheden op waar uw eigen personeel niet aan toe komt. 

Optimalisatie

Werkt u al met AFAS maar heeft u de gedachte dat er meer mogelijk is met het pakket of wilt u weten wat er allemaal mogelijk is en u en uw medewerkers hebben onvoldoende tijd en/of kennis van het pakket dan kunt u een beroep doen op de diensten van BoostXXL. Wij adviseren en ondersteunen u tijdens het gehele traject.

Ondersteuning

Gedurende het implementatie- c.q. optimalisatie traject zult u ervaren dat uw eigen medewerkers, naast hun gewone dagelijkse werkzaamheden, over onvoldoende tijd en/of kennis beschikken voor de uit te voeren implementatie- c.q. optimalisatie werkzaamheden. Voor extra inzet en/of kennis bent u bij BoostXXL op het juiste adres. Wij ondersteunen u gedurende het gehele traject.

Projectmanagement

Ook kunt u bij BoostXXL een beroep doen op externe begeleiding tijdens het implementatieproject van AFAS software. Hiervoor bent u bij BoostXXL op het juiste adres. BoostXXL kan uw traject van het begin tot het eind begeleiden. Wij kunnen de voortgang van het project bewaken, een frisse blik werpen op uw te automatiseren processen en de intermediair zijn tussen u en AFAS. 

knop_vooreenvrijblijvendgesprek