Over Rudie Grim

 

Uw organisatie naar een hoger niveau brengen door middel van administratieve automatisering. Dit is mogelijk met de ondersteuning van BoostXXL. Met BoostXXL ondersteun ik uw implementatie en optimalisatie traject.

Dankzij jarenlange ervaring met het optimaliseren en automatiseren van administratieve processen, het werken met financiƫle- en salarissoftware en het opstellen van management-, jaarrekening- en ad hoc rapportages weet ik goed wat de mogelijkheden zijn en waar de valkuilen liggen.

Als extern projectmanager begeleid en ondersteun ik de implementatie en optimalisatie van uw administratieve software. Door de ruime ervaring die ik heb opgebouwd met Afas software vorm ik een toegevoegde waarde in het proces van administratieve automatisering.

Administratieve automatisering is mijn passie. Ik ben er van overtuigd dat u met een goed geautomatiseerd administratief systeem veel winst kunt behalen. Bent uw benieuwd waarmee ik u kan adviseren en ondersteunen. Bel mij dan voor een vrijblijvend gesprek of vul het contactformulier in. Ik ben u graag van dienst.